eger

2017.11.21. 20:55

Eredményes volt a tapasztalatcsere az egri kórházban

A Markhot Ferenc Kórházban járt a Siketek és Nagyothallók Országos Szövetség (SINOSZ) egri szervezetének képviselete és a Grátisz Jelnyelvi Tolmácsszolgálat vezetője, Kévés Zsuzsanna.

Eredményes volt a látogatás Beküldött fotó

A tapasztalatcserét szolgáló látogatás a belgyógyászati, a neurológia, és sürgősségi osztályt érintette, a legfőbb téma a kórházban lévő hallássérült betegekkel történő kommunikáció volt.

Mint megtudtuk, eredményes volt a tapasztalatcsere, a kórházban örömmel fogadták a kezdeményezést, és a javaslatokat a hallássérült betegek ellátásához. Megállapodás született arról, hogy a közeljövőben minden osztály hozzáfér a Grátisz Jelnyelvi Tolmácsszolgálat elérhetőségeihez, így megvalósulhat az akadálymentes kommunikáció.

Eredményes volt a látogatás Beküldött fotó

A SINOSZ megköszönte Dr. Vácity József, az egri kórház főigazgatójának támogatását, és Lapis Lajos, a SINOSZ egri szervezet elnökének a kezdeményezést, aktivitást.

Címkék#egér

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában