hatvan

2017.07.21. 17:23

Gumilapokkal tisztább levegő lesz az udvaron

Újabb fejlesztést végeznek Hatvanban, a Mészáros Lázár úti óvodában.

T. O.

Az óvoda udvarát teszik biztonságosabbá Fotó: T. O.

A városban működő multinacionális cég, az LKH Leoni Kft. jóvoltából gumitéglák kerülnek az udvar egy részére, így még biztonságosabbá válik a gyerekek szabadban töltött játéka.

Jelenleg üresek a mászókák, egyetlen gyerek sem focizik az ovi kertjében álló műfüves pályán. Nyári szünet van. A felújításokhoz viszont ideális ez az állapot. Az említett vállalkozás gumitéglák lerakásával járul hozzá, hogy még biztonságosabb legyen a gyerekek játszótere. Ám nemcsak az építőanyagok beszerzésében siettek az intézmény segítségére, de munkaerőt is adtak a tervek megvalósításához.

Az óvoda udvarát teszik biztonságosabbá Fotó: T. O.

Az óvoda és a Leoni (amely kis társaság például a Boschhoz képest) jó kapcsolata évek óta tart. A tornaterem kialakításával kezdődött, a hangtechnika kiépítésében működtek közre, most pedig az udvari játékok biztonságosabbá tételéért mondhat köszönetet a gyermekintézmény és a fenntartó önkormányzat. Nemcsak a kicsik, de az óvodapedagógusok és a szülők is örülhetnek a korszerűsítésnek, mivel korábban gondot jelentett a túlzott por az udvaron. A gumilapok elhelyezésével a levegő is tisztábbá válik.

Az óvoda nagyobbik udvarával kezdődött a beruházás, a kisebbikben folytatódik. Előreláthatólag augusztus közepéig tart a munka.

Címkék#civil élet

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában