hatvan

2018.04.14. 19:55

Halálra gázolt egy embert a vonat

Több mint kétszáz embernek kellett mentesítő szerelvényre átszállnia.

Heol

Hatvan és Hort-Csány állomás között szombaton este fél hétkor a Keleti pályaudvarról Miskolc–Szerencs–Nyíregyháza érintésével Debrecenig közlekedő Tokaj InterCity halálra gázolt egy embert. A hatósági intézkedések ideje alatt azon a szakaszon a vonatok csak az egyik vágányon váltakozó irányban közlekedhetnek.

A Budapest–Hatvan–Miskolc vonalon 15-20 perccel meghosszabbodik a szombat esti vonatok menetideje. A vasúttársaság az utasok megértő türelmét kéri.

Az IC vonat utasait a Sátoraljaújhelyre közlekedő sebesvonatra szállítják át, a továbbutazásuk érdekében – közölte a MÁV Zrt. Kommunikációs Igazgatóság.

A Heves Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság azt a tájékoztatást adta, hogy a vonat utasainak a hatvani hivatásos tűzoltók segítettek, miután a baleset miatt megállásra kényszerült és nem tudott továbbhaladni a szerelvény. A mintegy kétszázhúsz utasért mentesítő járatot küldtek. Az ő átszállásukban működött közre az egység.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában