heves megye

2017.10.03. 14:45

Heves ősz – Várjuk a fotókat!

Szereted az őszt? Kedvenc évszakod? Lenyűgöz ezernyi színe és csodája? Fotózd le és mutasd meg!

heol.hu

Heves ősz címmel fotópályázatot hirdet a heol.hu. Arra kérjük olvasóinkat, hogy örökítsék meg nekünk az idei ősz legjobb, legszebb, legbosszantóbb, legmókásabb, legemlékezetesebb pillanatait.

Küldd el fotódat a [email protected] címre (a tárgyba írd oda: Heves ősz)! Az e-mail-ben szerepeljen a kép címe és szerzője, és esetleg némi szöveg hozzá, hol készült a mű, miért kedves számodra ez az évszak.

Már érkeztek képek szerkesztőségünknek, köszönjük szépen! Továbbra is várjuk a fotókat!

 

A beérkezett képeket mi megmutatjuk a többieknek a heol.hu oldalon, majd a fotóriportereink által kiválasztott alkotásokat közzétesszük a heol.hu Facebook-oldalán, ahol szavazni lehet.

A fotók beküldési határideje: november 19.

Szavazás: november 20. – december 1-ig.

A Facebookon legtöbb lájkot begyűjtő fotó készítőjét ajándékcsomaggal jutalmazzuk.

Eredményhirdetés: december 1.

Várjuk a fotóitokat a [email protected] e-mail címre!

A képek kizárólag saját munkák lehetnek. A felhívásunkra jelentkező elismeri, hogy a beküldött fotó felett korlátlan felhasználási joggal rendelkezik. Továbbá hozzájárul, hogy a képeket a Mediaworks Hungary Zrt. kiadványaiban, termékeiben a fotós nevének feltüntetésével korlátozás nélkül megjelentesse.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában