heves megye

2017.10.20. 10:16

Horváth Lászlót és Szabó Zsoltot választották meg alelnöknek

A Fidesz Heves megyei választmánya tisztújító gyűlésén megválasztotta a párt megyei elnökségét és küldötteit az országos választmányba.

A Fidesz megyei választmánya tisztújító gyűlésén megválasztotta a párt megyei elnökségét és – Nagy Csaba, Tatár László, Pálinkás Péter személyében – az országos választmány küldötteit. Nyitrai Zsolt újabb két évre bizalmat kapott a megyei elnöki teendők ellátására. Alelnöke lett a megyei elnökségnek Horváth László és Szabó Zsolt.

Horváth László, Nyitrai Zsolt és Szabó Zsolt Fotó: Nemes Róbert

A régi-új elnök hangsúlyozta: a kormány ismét kikéri a magyar polgárok véleményét egy fontos kérdésben, így október 23-a után a posta Heves megyében is elkezdi kézbesíteni a kérdőíveket.

– A nemzeti konzultáción a megye minden településére ellátogatunk, hogy kikérjük az emberek véleményét a Soros-terv beláthatatlan következményeiről – fogalmazott Nyitrai, aki szerint a tervnek két lényeges eleme van: Soros javaslata alapján évente egymillió migránst akarnak betelepíteni az unióba, a tagállamok évente 9 millió forintnak megfelelő összeget adnának ezeknek az embereknek az ellátására. Bár gazdaságunk jól teljesít, annyi pénzünk még sincs, hogy ilyen célokra fordítsunk horribilis összegeket.

S. S.

Címkék#heves megye

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában