tarnalelesz

2017.07.23. 11:40

Idén is százak szórakoztak a Leleszfeszten

A hőség sem szegte kedvét azoknak, akik ma reggeltől a község legnagyobb ünnepét választották.

B. K.

Az egésznapos rendezvényen részt vettek a falu testvértelepüléseinek delegációi is. Hat országból közel hatvanan érkeztek, akik bekapcsolódtak a kulturális programokba és barátkoztak a helybeliekkel. A délutáni kulturális blokkban az ebéd után Leblanc Győző szórakoztatta a közönséget, majd az óvodások, iskolások műsora következett. Nagy sikert aratott az egy éve alakult Ezüstvirág Nyugdíjas Klub fellépése is.

A faluközpontban és a sportpályán egész nap játékos gyermekprogramokat szerveztek. Kovács Béla, a község polgármestere négy személynek, Palkovicsné dr. Csóka Katalinnak, Csirmaz Józsefnének, Rákóczi Péternének, és Danó Ferencnek (posztumusz) adta át a Tarnaleleszért Érdemérmet, amelyet a település hírnevének öregbítéséért, a helyi közösség építéséért vehettek át a kitüntetettek.

A nap végén a Rákóczi Péter Fúvószenekar adott koncertet, majd könnyűzenei produkciókkal, mulatással zárul a lelesziek ünnepe.

B. K.

Címkék#civil élet

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában