ünnepi kínálat

2017.12.18. 19:51

Ilyen programok közül válogathatsz karácsonykor

A karácsony a szeretet ünnepe, amely általában a családdal együtt töltött időről szól. A megyében azonban az is talál programot magának, aki inkább a szabadban, netán egy finom forralt bor társaságában ünnepelne. Megnéztük, milyen ünnepi programok közül válogathatunk december 23. és 26. között.

HEOL

Az egri Dobó tér kivilágítva várja az ünnepelni vágyókat Fotó: Huszár Márk

Ünnepi programok Egerben:

- December 23., 15.30: IV. adventi gyertyagyújtás a Palota díszudvarán. Közreműködik Koós Ede atya, valamint az Egri Érseki Papnevelő Intézet növendékei Az esemény helyszíne az Egri Érseki Palota.

- December 24., 10.00: IV. adventi gyertyagyújtás. Köszöntőt mond Habis László polgármester, áldást mond és gyertyát gyújt: dr. Ternyák Csaba egri érsek. Közreműködik: Szívós Győző, Nánási Ágnes és az Egri Érseki Fiúkórus Az esemény helyszíne a Dobó Tér.

- December 25., 21.00: Karácsonyi műsor Szulák Andreával. A műsor további szereplői: Mujahid Zoltán, Csang-Ju Carolyn operaénekes, és a Heves megyei Príma-díjas Gonda-Báder duó. Az esemény helyszíne a Hotel Eger&Park.

Az egri Dobó tér kivilágítva várja az ünnepelni vágyókat Fotó: Huszár Márk

Ünnepi programok Egerszalókon:

December 23.: Délelőtt 11 órától 16 óráig Nagyanyó játékai kiállítással, Betlehemmel, kézműves vásárral, forró teával és kemencében sült csemegékkel várják az érdeklődőket. Az események helyszíne a Sáfránykert. 16 órakor rendezik a közös adventi gyertyagyújtást.

Ünnepi programok Gyöngyösön:

- December 23.: A Gyöngyös Advent keretében egymás után jönnek az ünnepi koncertek. 15 órás kezdettel a Meseházikó Gyermekszínkör adja elő adventi műsorát, 19 órától Balázs Fecó koncertezik, 20 órától pedig a Sound of Spirit Ünnepi zárókoncertét hallgathatják meg a látogatók. 15 és 18 óra között Városnéző kisvonat is várják az embereket. Az eseményeket a Fő téren és a Belváros téren rendezik.

- December 24., 10.00: Negyedik gyertyagyújtás a város adventi koszorúján. Pesti Zenés Színpad: Karácsonyi álom – zenés irodalmi műsor, imát mond Soltész Sándor baptista gyülekezetvezető. Az esemény helyszíne a Fő tér.

És még egy dolog, amiért a gyöngyösiek már nagyon várják a karácsonyt...

Ünnepi programok Hatvanban:

December 23.: 17 órás kezdettel fellép a 2016-os Sztárban sztár győztese, Veréb Tamás. Az esemény helyszíne a Kossuth téri színpad. 17.30-tól Farkas László újhatvani plébános és Bokros Levente atya meggyújtja a város negyedik adventi gyertyáját a főtéren, az Újhatvani Szent István Király Plébániatemplomban pedig 16 órás kezdettel a Szirkék adventi hangversenyével várják a látogatókat.

Címkék#heves megye

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában