füzesabony

2017.11.21. 13:05

Ipari alpinisták festik a tornyot

Ipari alpinisták festik át egymást váltva a város ikonikus építményét, a víztornyot. A jellegzetes építmény festése az elmúlt években megkopott, ezért vált szükségessé a frissítés.

A körülötte található park az év egészében közkedvelt, s tágas, megfelelő helyszínt biztosít például olyan rendezvények lebonyolítására, mint a tavasz végén a Civil ­Expo vagy épp nyáron a Legyen Tánc Fesztivál­.

Ha az időjárás kedvez, az alpinisták dolgoznak Fotó: Berán Dániel

Az önkormányzat és a Heves Megyei Vízmű Zrt. együttműködésének, régóta tartó jó kapcsolatának köszönhetően most megújulhat a torony külseje. Füzesabony polgármestere kérdésünkre elárulta, hogy a Vízmű a kivitelezést és a felhasznált festék költségeit is állja. Nagy Csabától megtudtuk azt is, egy hete tehát ipari alpinisták váltják egymást a festésben, s terveik szerint december elejéig el is készülnek.

Ám nemcsak a torony színe frissül fel, hanem megújul rajta a város címere, s felkerül a Füzesabony-­logó is. Új elemként két hét múlva az emberek a torony tetején olvashatják a település szlogenjét is: „A város, ami összeköt”.

J. H.

Címkék#füzesabony

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában