eger

2017.09.25. 15:18

Iskolákat újíthat fel az egri tankerület

A tanulást segítő infrastruktúra-fejlesztésre az eddig elbíráltak szerint hét intézmény több mint 700 millió forintot nyert.

S. S. A

Uniós pályázatokon tizenegy iskola felújítására, fejlesztésére több mint 2,5 milliárd forintot nyert az Egri Tankerületi Központ. Ezt Ballagó Zoltán igazgató jelentette be sajtótájékoztatón pénteken.

– Szeretnénk jó gazdái lenni az intézményeinknek, ezért is adtunk be több mint két tucat pályázatot. A már megkapott értesítéseken túl várjuk a többi beadványunk elbírálását. A nagyobb falatot az „Iskola 2020” program jelenti, ebben a kiskörei, a bél­apát­falvi és a poroszlói iskolák épületének felújítására 300 millió forint körüli, míg a kompoltira 862 millió forintot meghaladó összeget fordíthatunk – mondta.

A tanulást segítő infrastruktúra-fejlesztésre az eddig elbíráltak szerint hét intézmény több mint 700 millió forintot nyert. Két egri felsővárosi iskola és a besenyőtelki intézmény közel 150-150 millió forintból, az egercsehi 123 millióból, a tarnamérai intézmény csaknem 90 millió forintból fejleszthet. Az ostorosi tagiskolára ötven, a Hevesi József Általános Iskolára 32 millió forintot költhetnek.

S. S.

Címkék#egér

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában