hatvan

2017.11.24. 15:19

Itt van a tél, kinyit a jégpálya

A hatvani Kossuth téri jégpálya már készen áll a következő idényre. A működése jelentős átalakításokkal – így a városháza előtti forgalmi rend megváltoztatásával – jár.

T. O.

Minden készen áll a téli mókázásra Archív fotó: Albert Péter

Mint megtudtuk, évről évre fejlesztik a létesítményt, amely immár sokkal nagyobb a korábbiaknál. A sátor ezer négyzetméteres, s kialakítottak egy fűtött hüttét is, ahol enni, inni, megpihenni és felfrissülni lehet. A sportolók számára külön fűtött öltözővel készülnek.

Lestyán Balázs alpolgármester elmondta, hogy az árak ebben a szezonban sem emelkedtek, a nyitvatartási idő azonban változik. Hétköznapokon 8 és 15 óra között az iskolások és óvodások veszik birtokba a jeget, ezt követően pedig este 7-ig a lakosságé a pálya, utána érkeznek a sportolók. Hétvégente este 8 óráig lehet csúszkálni. Péntekenként jégdiszkóban szórakozhatnak a fiatalok, a hétvége pedig a szabad korcsolyázásé.

Minden készen áll a téli mókázásra Archív fotó: Albert Péter

A megnyitót november 25-én, szombaton 19 órakor tartják. Az eseményen fellép Ganxsta Zolee és a Kartel, a Pavuk Műkorcsolya Iskola növendékei pedig jégtánc­bemutatót tartanak.

 

Címkék#hatvan

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában