Eger, Berva

2017.12.18. 11:34

Elmúlt a kétkedés: jól halad a Berva fejlesztése

Kihasználhatóbb, élhetőbb lesz a bervai lakótelep a területen jelenleg is ­zajló zöldfelületi fejlesztésnek köszönhetően, amelynek már jól látható eredményei is vannak – számolt be lapunknak Papp Ildikó.

Süli K.

A Berva-völgyi egyesület elnöke elmondta, jól halad a fejlesztés, a Négy évszak parkba már több tucat új fát ültettek, és az új járdák helyét is kialakították, sőt, több új parkoló helye is körvonalazódik már.

A lakosok nagy örömére már több tucat új fát elültettek Fotó: Berán Dániel

– Az itt élők kezdetben kissé kétkedve álltak a fejlesztéshez, de most, hogy nagyjából már látszik, mi fog megvalósulni, hogyan alakul majd át a környezetük, egyre lelkesebbek, örülnek a fejlesztésnek. Több munkálat ráadásul a lakosok kifejezett kérésére valósul meg, például a szelektív hulladékgyűjtők áthelyezése, valamint a közvilágítás modernizálása, ezért igazán maguknak érzik a beruházást – részletezte Papp Ildikó.

A városrészben novemberben kezdődött egy ­százmillió forintot meghaladó zöldfelület-fejlesztés, amelynek köszönhetően új szabadtéri kondiparkkal és focipályával is gazdagodik majd a terület.

Címkék#egér

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában