pétervására

2017.09.22. 15:54

Két keréken, biztonságban

Hasznos ismeretekkel, ajándékokkal lettek gazdagabbak.

B. K.

A diákok számos új ismerettel gyarapodtak Beküldött fotó

A Tamási Áron Általános Iskolában a napokban a Pétervásárai Rendőrőrs két munkatársa, az iskolarendőr, Kovács Tamás és Szabóné Semegi Annamária tartott oktatást a biztonságos kerékpárhasználatról. Az eseményen az intézmény felső tagozatos osztályai vettek részt. A gyerekek elméleti oktatása után gyakorlati feladatokat is elvégeztek rendőri irányítással.

A szakemberek felhívták a figyelmet arra, hogy mindenki jól felszerelt kerékpárt használjon, és a kora reggeli és késő délutáni órákban fordítsanak figyelmet arra, hogy megfelelő eszközök segítségével láttassák magukat a közlekedésben.

A diákok számos új ismerettel gyarapodtak Beküldött fotó

A gyerekek ajándékokat is kaptak a rendőrségtől, az alsó tagozatos osztályok pedig láthatósági mellényeket vehettek át és olyan ismertető anyagokat a helyes közlekedésről, melyekről az osztályfőnökök segítségével tudnak beszélgetni délutáni foglalkozásokon.

Elhangzott: az iskola pedagógusai és a rendőrség is nagyon fontosnak tartja, hogy a gyerekek körültekintően közlekedjenek és ezáltal kevesebb legyen az ilyen fajta baleset Pétervásárán, illetve környékén.

B. K.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában