heves megye

2017.12.11. 13:54

Kikapcsolja és megnyugtatja a fotózás

Vancsai-Válóci Gabriella nyerte meg a Heves Ősz című fotópályázatunkat, portálunknak elmondta, miért jelentkezett felhívásunkra.

HEOL

Korábban megírtuk, hogy lezárult a Heves ősz elnevezésű fotópályázatunk. A nyertes, Vancsai-Válóci Gabriella már át is vette a nyereményét szerkesztőségünkben, s elmondta, miért jelentkezett a felhívásunkra.

– Mindig is érdekelt a fotózás, csak sajnos mivel nem olcsó hobbiról beszélünk, eddig nem nagyon volt lehetőségem foglalkozni vele. Aztán tavaly, az egyik ismerősömnek hála hozzájutottam egy régi típusú, olcsó tükörreflexes géphez, így hát belevágtam. Azonban ez nekem csak hobbi, amely megnyugtat és kikapcsol – árulta el portálunknak. Hozzátette, hogy mivel kiskorában egy erdészházban nőtt fel, elsősorban természetfotókat készít. – Mindig szerettem a növényeket, állatokat. Olyan visszajelzést is kaptam már, hogy képeim által jobban meg tudják csodálni a természet szépségeit – fogalmazott Gabriella.

Azt is megtudtuk: a Heves ősz fotópályázatról a HEOL Facebook-oldalán olvasott, a versenyre pedig azért jelentkezett, mert szeretett volna megerősítést nyerni. Kiemelte, hogy csak saját maga és mások örömére fotózik.

Vancsai-Válóci Gabriella nyertes fotója

 

Címkék#heves megye

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában