Rákóczi Reni

2019.04.22. 16:21

Különleges ajándékot kapott születésnapjára az Exatlon hatvani amazonja

Rákóczi Reni éppen születésnapját ünnepelte szeretteivel egy étteremben, amikor váratlanul betoppantak az ünneplésre az Exatlon Hungary Bajnokai.

HEOL

A TV2 honlapjának beszámolója szerint a sportolónő közösségi oldalán mondott köszönetet ezért a váratlan, de szívet melengető meglepetésért, és elmondta, hogy teljesen váratlanul érte őt ez a kis Exatlon Hungary összejövetel, de nagyon hálás azért, mert gondoltak rá.

Reni mit sem sejtve ült az asztalnál, amikor egyszer csak megjelentek volt csapattársai lufikkal és ajándékokkal. A megható eseményt meg is örökítették, Gelencsér Tímea posztolta Instagram-odalára a meglepetés pillanatát.

" data-instgrm-version="12">

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Tímea Gelencsér (@timella) által megosztott bejegyzés,

Reni 1987. április 23-án született, közösségi oldalát pedig a posztja alatt máris ellepték a jókívánságok, amiért a sportolónő nagyon hálás. A kick-box világbajnok is töltött fel fotókat az eseményről Instagramra, a képeken pedig jól látszik, szuper volt a hangulat a találkozó alatt, jót mulattak egymással az Exatlon Hungary versenyzői.

" data-instgrm-version="12">

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Rákóczi Renáta (@rakoczirenikickbox) által megosztott bejegyzés,

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában