eger

2018.02.19. 15:47

Martfűre utazhat az Év párja meg egy kicsi

Krisztina és Gábor nagyon örülnek, hogy megnyerték a megyei versenyt, ugyanis még nem voltak nászúton.

M. Z.

Borusné Sike Krisztina és Borus Gábor kapta a legtöbb szavazatot az Év párja 2017 nyereményjátékunkon. A győztesek wellness pihenést nyertek a Martfű Termál Spaban.

Fotópályázatunk hatalmas népszerűségnek örvendett olvasóink körében. Összesen 138-an osztották meg velünk a fotójukat, felhívásunkat közel 100 ezerszer látogatták meg, a képekre pedig 20 ezernél is több szavazat érkezett.

Krisztina és Gábor nagyon örülnek, hogy megnyerték a versenyt, ugyanis még nem voltak nászúton.

Megtudtuk: 2015 szeptemberében találkoztak, egy munkatársuknak köszönhetően. A fiatalok ugyanis azonos helyen, mindketten egy felsőtárkányi hotelban dolgoznak. Tavaly április 8-án kötötték össze életüket. Mindenképp össze akartak házasodni, ám mivel Krisztina teherbe esett, előrébb hozták az esküvőt. Szeptember 27-én megszületett Zétény, aki igencsak elbűvölte szerkesztőségünk tagjait. Mint megtudtuk: a bájos kisfiú is segített a szüleinek a szavazásban, ugyanis édesanyja több kismama csoportban is megosztotta a voksolásra buzdító felhívásunkat.

Mazurka Zita, régiós vezető online szerkesztő adta át a nyereményt Fotó: Berán Dániel

A családnak ezúton is gratulálunk és további sok boldog, együtt töltött éveket kívánunk!

Címkék#egér

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában