eger

2017.08.11. 20:08

Megint beszakadt a szökőkút Egerben – Fotók

Ismét egy kocsi hajtott Egerben a szökőkút területére, hetekig lezárva lehet.

Fotó: Huszár Márk

Többek beszámolója szerint a burkolat egy arra közlekedő munkagép súlya alatt szakadt be.

A történtekkel kapcsolatban megkerestük az önkormányzatot is, de eddig nem kaptunk választ. A megyei katasztrófavédelemnél úgy tájékoztattak: hozzájuk este nyolc óráig nem érkezett bejelentés.

A sérült burkolatot körbekerítették a Dobó téren Fotó: Huszár Márk

Legutóbb tavaly áprilisban történt hasonló eset, akkor egy tűzoltóautó súlya alatt szakadt be a díszburkolat.

Fotó: Huszár Márk

Az Agria TV videója:

Az Agria Tv információi szerint, a pénteki sikeres íjász bemutató után a védelmet biztosító bálák elszállítása közben az egyik gép a szökőkút burkolatára hajtott, amely ennek következtében beszakadt. Az illetékesek a további baleset megelőzése érdekében letakarták és kordonnal zárták le a területet.

Az egri polgármesteri hivatal szombaton délelőtt közleményben reagált a történtekre:

„Augusztus 11-én, pénteken, a délutáni íjászbemutató utómunkálatainak zárásához közeledve a Dobó téri vízijáték területére hajtott egy ott dolgozó, kisebb munkagép. A kár az építmény egyik szegletében egy kis területet érint. Munkatársaink a keletkezett burkolati hibát lefedték, a területet körbekerítették. A polgármesteri hivatal mindent megtesz a mihamarabbi kárrendezés és helyreállítás érdekében.”

Címkék#civil élet

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában