eger

2018.03.19. 16:17

Mirkóczki se telepítene migránst a laktanyába

Választási győzelme esetén mindent megtenne azért, hogy a laktanya az egri önkormányzat tulajdonába kerüljön.

Süli K.

A Jobbik soha nem akart és nem is fog migránsokat telepíteni az egri laktanyába – jelentette be hétfőn sajtótájékoztatón a megyeszékhelyen Mirkóczki Ádám. A Jobbik országgyűlési képviselőjelöltje aláhúzta, bár a kormányzat ennek folyamatosan az ellenkezőjét hangoztatja, ők számos egyéb módon hasznosítanák az épületet.

– A kormányzati vádakkal ellentétben soha nem volt olyan tervünk, hogy bevándorlókat telepítsünk a laktanyába, mi sem szeretnénk, hogy migránsok lepjék el hazánkat. Sőt, pártunk választási győzelme esetén újra visszaállítanánk a 2008-ban megszüntetett határőrséget, hogy a műszaki határzáron felül is legyen védelmi vonal a bevándorlók megfékezésére – fejtette ki a politikus.

Hozzátette, választási győzelme esetén mindent megtenne azért, hogy a laktanya az egri önkormányzat tulajdonába kerüljön, és hasznosítsák, például kollégiumként, vagy bérlakásokat is kialakíthatnának benne. Jelenleg úgy látja, rövidesen leromlik az állapota, ezért is fontos lenne mielőbb megfelelően hasznosítani.

Címkék#egér

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában