eger

2018.04.19. 17:11

Munkálatok a Csikyn: mutatjuk, mire figyeljen

Legalább két hétig teljes útzár lesz a belvárosi szakaszon.

P. A.

Megkezdte a kivitelező a Csiky és Barkóczy utcák kereszteződésében keletkezett útbeszakadás helyreállítását csütörtökön. A munka nem ideiglenes megoldás lesz: a szakaszon már régóta tervezett, teljes, csapadékvíz-rendezési és felújítási program részeként valósul meg a Terület- és Településfejlesztési Operatív Programban (TOP) Eger rendelkezésére álló forrásból valósítja meg az önkormányzat.

A legalább két hétig tartó munkálatokhoz teljes útzár szükséges, így a kivitelezés idején a Barkóczy utcából a Csiky Sándor utcára érkezőknek kötelezően balra kell kanyarodniuk, a belváros irányába tilos a közlekedés.

A helyi autóbuszjáratok is ideiglenes helyen állnak meg: a Csiky utca 34. előtt, s a Vörösmarty út felé kerülnek. Ugyancsak változás, hogy az utcában nyolc parkolóhely is megszűnik, ezt – mintegy 40 méter hosszban – táblával és szalagozással jelöli meg a kivitelező cég.

Fotó: Huszár Márk/HMH

Az útbeszakadás nyugati oldalát a kivitelező tömedékeli és aszfaltburkolattal látja el, így biztosítva a biztonságos és zavartalan forgalmat.

Címkék#egér

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában