Sirok-Kútvölgy

2017.07.20. 13:31

Nagykorúvá válik a motoroshét

Javában készülnek a Kútvölgyben a „bájkerek” fogadására.

B. K.

 

Az előkészítő munkálatokkal végeztek a területen – tudtuk meg Tuza Gábor polgármestertől. A közmunkások bevonásával a hatalmas területen rendbe tették a füves részeket, elkészültek az új parkolók, s az új mobil vizesblokkok is a helyükre kerültek. Lefestették a köztéri bútorokat, megerősítették a kerítéselemeket. Hétfőn már csak a korábban megrendelt konténer WC-k hiányoztak, de az ígéreteknek megfelelően, kedden azok is megérkeztek.

Látványos, jó hangulatú program várható Fotó: Korsós Viktor

Kelet-Európa egyik legkedveltebb motorostalálkozója a szervező a Stray Dogs klub közleménye szerint július 26-án nyitja kapuit, s harmincadikáig várják a „bájkereket”. Természetesen idén is Hillclimb-verseny színesíti a programot. Az is bizonyos, hogy kiváló zenekarokból idén sem lesz hiány. Ezúttal ott lesz a Road, az Edda, az Auróra, Nagy Feró és a Beatrice, a Kowalsky, meg a Vega, és persze az örök sláger, Blöró és a Blues Company sem hiányozhat a kavalkádból.

Az idén nagykorú, azaz 18. évébe lépő siroki motoroshét tehát tovább dübörög.

B. K.

Címkék#civil élet

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában