óriásvirág

2018.11.09. 15:19

Nézze meg, milyen elbűvölő csodaországot teremtettek Gyöngyösön! (Fotókkal)

Papírvirágok ezrei kápráztatták el a látogatókat.

HEOL

Fotó: Óriásvirág (beküldött)

Akár világrekord is lehetne, de csak a szórakoztatás volt a célja a gyöngyösi óriásvirágokat készítő csapatnak, amikor október végén sokezer virágot állítottak ki. Csodaországot teremtettek, ahol kisebb és nagyobb hercegnők sétálhattak a hatalmas virágok között. Rózsák, pipacsok, mezei virágok mind-mind kartonból, krepp papírból és selyemgumiból. Izgalmas színkavalkád várta a látogatókat október utolsó vasárnapján Gyöngyösön az egyre népszerűbb, óriásvirágokat készítő csapat többezer virágját felvonultató kiállításon – erről Lakatos Zsófia PR-szakember tájékoztatta portálunkat.

Fotó: Óriásvirág (beküldött)

- Úgy gondoltuk, belopunk egy kis vidámságot az őszi hangulatba és bemutatjuk a többezer munkaóra alatt elkészült virágkollekciót. Az elmúlt 15 hónapban számtalan szabadnapot, ünnepnapot és estét töltöttünk a virágok elkészítésével, de megérte, mert olyan jó látni a lelkesedést és mosolyt az emberek arcán – mondta el Kalcsó Dóra, az Óriásvirág kitalálója.

Fotó: Óriásvirág (beküldött)

Mint megtudtuk, a négyfős csapat egy szociális szövetkezet keretében működik, 2017 nyarán az országban elsőként kezdtek óriásvirágokat készíteni. Műveik esküvőket, családi és társasági rendezvényeket díszítenek és egyre gyakrabban látható reklámfotókon is. Legközelebb november 10-11-én az Országos Őszi Esküvő Kiállításon találkozhatunk velük.

Fotó: Óriásvirág (beküldött)

A művészek szívesen meg is osztják tudásukat, jövő januártól bárki megtanulhatja az óriásvirág készítésének fortélyait tanfolyamaikon.

Fotó: Óriásvirág (beküldött)
Címkék#gyöngyös

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában