Szavazási eredmény

2018.02.19. 11:57

Olvasóink szerint van gond az utakkal, de járhatóak

Arra voltunk kíváncsiak, hogyan látják az utak állapotát megyénkben

Heol

Február elején számoltunk be arról, hogy a hatvani térségben a legrosszabb minőségű út­szakaszain táblákat helyeztek ki, amelyek szerint ezeket a felületeket hamarosan rendbe teszik. Ezeken a területeken több helyen évtizedes gond orvoslásáról van szó.

Az egyik ilyen rész Szűcsi és Rózsaszentmárton között található. Pár éve az utóbbi község és Petőfibánya között felújították az aszfaltot, ám a rózsai községjelző táblánál befejezték, így Szűcsi felé már-már járhatatlan maradt a majdnem két kilométeres szakasz. De Gyöngyöspata felé sem jobb a helyzet, miként a Szűcsit Ecséddel összekötő részen sem. De ráférne a felújítás például az Ecséd és Rózsa­szent­márton, valamint az Apc és Rózsa közötti részre is.

Ennek kapcsán kíváncsiak voltunk arra, hogy olvasóink mit tapasztaltnak. Azt kérdeztük, hogy milyenek az utak a településén. A szavazók 44 százaléka szerint járhatatlan, 50 százalék azt válaszolta, hogy van bőven kátúy, de járhatóak, míg hat százalék szerint kifogástalanok.

Címkék#civil élet

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában