LŐRINCI

2017.08.17. 14:51

Jó hír Selypen: új buszmegálló épül

Régi igényük teljesül hamarosan a helységben élőknek azzal, hogy a képviselő-testület a selypi sarkon álló buszmegálló elbontásáról, és új, hasonló rendeltetésű létesítmény építéséről döntött.

T. O.

A lépés sokkal nagyobb jelentőségű annál, mint elsőre tűnik: a város legforgalmasabb részén álló, a négy irányból érkező járatokról is látható alkalmatosság ugyanis meghatározó eleme a településképnek.

A grémium rendkívüli ülésen tűzte napirendre a témát. A városvezetés elfogadta az előterjesztésben foglaltakat, megfogalmazásuk szerint „haladéktalanul” elkezdődik a megvalósítás. Az önkormányzat egy zagyvaszántói kft.-t bíz meg a felépítmény kivitelezésével, míg a tetőt a település saját brigádja készíti el. A teljes költség nem egészen 800 ezer forint lesz.

Hogy mikor készül el az új buszmegálló, az immár csak a polgármesteri hivatalon és a kivitelezőn múlik: a szerződés megkötése után rövid időn belül látványos változások várhatók a környéken élők, a közeli boltokba járók és az arra utazók legnagyobb megelégedésére.

T. O.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában