medvesztori

2018.06.19. 15:07

Újabb medvevideó: most Heves megye határán futott át a mezőn és az úton

Újabb medveészlelés történt kedden: ezúttal Mezőkeresztesen videóztak le egy állatot, amint éppen kóborol a búzamezőn, majd komótosan átkel az úttesten, hogy folytassa vándorútját.

HEOL

A napokban szabadon engedték az elmúlt két hétben az országon át kóborló, Robi névre keresztelt barnamedvét a szlovák-magyar határ közelében. A nőstény medve először Nógrád megyében bukkant fel, majd megjárta Heves megyét is, mígnem végül a Csongrád megyei Sándorfalva közelében fogták be a szakemberek.

A napokban aztán újabb „medvesztikus” híreket lehetett hallani: medvét láttak Sajókeresztúron, Szirmabesenyőn, Mezőkeresztesnél és Miskolcon is, a maci-őrületnek tehát úgy tűnik, nincs vége.

Ezt bizonyítja, hogy kedden újabb medve-észlelés történt a Borsod megyében található Mezőkeresztesen, amely alig néhány kilométerre fekszik a hevesi megyehatártól. A közösségi médiában is megosztott videón az látszik, amint a medve előbb kóborol a búzamezőn, majd komótosan átkel az úttesten. Ki tudja, most talán éppen megyénk felé tart...

Íme, a videó:

Kezdőképünk illusztráció Fotó: Shutterstock

Címkék#heves megye

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában