istenmezeje

2018.07.15. 14:39

Fociztak, főzőcskéztek, mulattak

Minden korosztálynak kínáltak programot Istenmezején.

B. K.

A hét végén rendezték meg a Noé Szőlője Bográcsfesztivált a településen. Az önkormányzat és a helyi civilek összefogásával minden korosztálynak változatos programokat kínáltak. A pénteki nyitónapon a Balkán Fanatik koncert hangolta a helyieket a szombati egész napos szórakozásra.

Szombaton délelőtt kispályás focira nevezhettek a csapatok, s ezzel egy időben a Noé bográcsa főzőverseny is megkezdődött. Délben hirdettek eredményt, de a résztvevő csapatok közül természetesen mindenki nyert, hiszen a focisták és a főző csapatok célja is egy volt: szórakozni, szórakoztatni a résztvevőket.

A Váraszói citerazenekar fellépése nagy sikert aratott. Fotó: Beküldött

A győzteseknek természetesen jutalom is járt. Ők egy Elvis Presley korabeli Cadillec-ben autózhattak, s integethettek a szurkolóknak.

A délutáni programok is a nosztalgia jegyében zajlottak. A focipályán mezítlábas 11-es rúgó versenyre invitálták a focirajongókat, majd a helyi motoros klub bemutatóját tekinthették meg az érdeklődők. A továbbikban a szentdomonkosi Palócfonó Hagyományőrző Együttes, majd a Váraszói Citerazenekar hangolta az esti bulira a közönséget.

A napot könnyűzenei programok zárták.

Címkék#istenmezeje

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában