városbál

2020.02.09. 15:42

Karneváli hangulat a bálban, ötödször jótékonykodtak Hatvanban

A farsang egyik legfontosabb eseménye az idén is a jótékonykodás jegyében zajlott. Szombaton este is nemes ügy érdekében báloztak a környékbeliek, csakúgy, mint a városbálok történetében eddig minden alkalommal.

T. O.

20200208 - Ötödik alkalommal rendezték meg a Hatvani Városbált, Hatvan Nagy Endre rendezvényterem - Albert Péter, AP - HMH

Öt esztendeje hagyományteremtő szándékkal rendezték meg az első eseményt, s akkor a fogyatékkal elők nappali intézményét támogatták. Egy évre rá a mentőállomás számára gyűjtöttek, újabb egy esztendő elteltével a Szociális, Gyermekjóléti és Egészségügyi Szolgálat védőnői szolgálata következett, tavaly a gyermekorvosi rendelők klimatizálására fordították a bevételt. Az idén pedig a mozgáskorlátozottak egyesülete javára.

 

Az ötödik városbált – amit a Nagy Endre Rendezvényteremben tartottak meg – a karneválok hangulata ihlette. A rendezvényre az összes belépőjegy rég elfogyott, emellett számos egyesület, cég, vállalkozás és megannyi magánszemély ajánlott fel értékes tombolanyereményeket. Ugyancsak jótékony céllal az idén hatvani alkotók képeire és egy mezre is lehetett licitálni. Az est sztárvendége Szekeres Adrien énekesnő volt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában