kultúra

2020.08.09. 10:41

Újra itt az egri bárzenészfesztivál

Mégis megrendezhetik idén a jubileumi Szepesi György Bárzenész Fesztivált Egerben, a kis Dobó téren augusztus 23-a és 25-e között, ha nem is az eredeti elképzelések szerint.

M. H.

Tavaly nagy sikere volt a fesztiválnak

Forrás: Heves Megyei Hírlap

Fotó: Huszár Márk

Az első nap a szervezők kicsit visszatekintenek az elmúlt évek versenyeinek emlékezetes szereplőit hallgatva. Fellép a Molitor Éva – Lakatos Péter duó, Hárs Viktor, Hárs Róza és Eliza Bliss, valamint Molnár Dániel és zenekara.

A második nap a házigazdáké, a hagyományos Gonda-báder nyári show-műsort a Líceum helyett itt adják elő. A produkcióban közreműködik Kalina Enikő, Denk Viktória, Dócs Péter, Nádas Gábor, Vörös Edit, Domoszlai Sándor, Báder Ernő Koncert Cigányzenekara, illetve a GondaMusic Band.

Tavaly nagy sikere volt a fesztiválnak Fotó: Huszár Márk / Heves Megyei Hírlap

A harmadik este a fesztivál egyik kedvenc énekese és egy rég nem hallott zenekar szórakoztatja a közönséget: a Benkó Dixiland Band és Szulák Andrea. A csodálatos környezetben mind a három estén varázslatos élmény várja az érdeklődőket a csillagos ég alatt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában