The Wallkids

2021.04.01. 19:07

Az év legszerelmesebb punkdalát írta meg az egri zenekar (videó)

Elkészült az egri The Wallkids zenekar legújabb szerzeménye, a 2021 végén megjelenő új nagylemezéhez.

HEOL

– A Hiába futsz! egy értelmetlen menekülésről szól, a sorsunk, és a szerelem elől – tájékoztatta portálunkat Nádasi István zenekarvezető. A szerkesztőségünkhöz eljuttatott közleményből kiderült: az egri együttes elkezdte az új lemez felvételeit, eddig három dalt rögzítettek, Az utolsó tánc, Az élet szabadon, és a Hiába futsz! címmel. Az élet szabadon dalhoz, egy klipet is forgattak még tavaly, amelyet Szabó Norman rendező készített. A zenekarnak első 11 számos nagylemeze, 2019 tavaszán jelent meg Erről ennyit címmel.

A lemez lassan készült, négy dobost fogyasztottak el a lemez felvétele, és megírása alatt. Mészáros József, a csapat jelenlegi fix dobosa 2018 végén szállt be a The Wallkids zenekarba, és vele fejezték be az első lemezüket. Az új anyagot már vele írják, és rögzítik.

A csapat, a jól bevált Standing Wawes stúdióban dolgozik, régi barátjukkal, Sohajda Péter hangmérnökkel. Erre az évre egy új klip forgatását is tervezik, a Ne állíts meg! című dalukhoz, mely a csapat kedvence. A klip forgatására, Szabó Norman rendezőt szeretnék felkérni, akivel a tavalyi Az élet szabadon kisfilmet is készítették.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában