Gyermekeket támogatnak

2021.12.10. 13:35

Mozizással segíthetnek a családok

Az Eger Lions Club és az egri mozi közös projektjén belül advent vasárnapjain két-két jótékonysági filmvetítés lesz az Agria Parkban lévő moziban.

Sz. M. L.

Az Eger Lions Club és az egri mozi közös projektjén belül advent vasárnapjain két-két jótékonysági filmvetítés lesz az Agria Parkban lévő moziban. A jegybevételt az Agria Film Kft. a Lions egri és környékbeli hátrányos helyzetű gyermekek kirándultatására létrehozott programra ajánlja fel – adta hírül a klub. 

 

– Délelőtt gyermekeknek szóló animációs filmeket vetítünk, délután pedig igazi közönségkedvenceket. Az adventi időszakot tökéle­tes alkalomnak érzem arra, hogy a családok gyermekeik­kel együtt segíthessenek egy ilyen fontos jószolgálati kezdeményezést – nyilatkozta Nagy Ádám, a klub elnöke.

 

– Örömmel és nagy várakozásokkal hívtuk létre közös projektünket, bízom benne, hogy minél több látogatója lesz a vetítéseknek. Izgalmas a részesének lenni egy ilyen összefogásnak, igyekszünk olyan filmeket válogatni, mely megtalálja a közönségét – tette hozzá Berényi Tamás, az Agria Film Kft. ügyvezetője. 

Címkék#Lions Club

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában