Elismerések

2022.01.23. 21:37

Több évtized munkáját díjazták Hatvanban

A magyar kultúra napjáról Hatvanban is megemlékeztek.

K. B. L.

Kassa Andrásné vehette át a díjat Horváth Richárdtól Forrás: Heves Megyei Hírlap Fotó: Albert Péter

A Grassalkovich-kastély dísztermében tartott ünnepségen a Pro Cultura kitüntető emlékérem Hatvan város kultúrájáért elismerést Kassa Andrásné, a hatvani Ady Endre Könyvtár igazgatóhelyettese vehette át. 

 

Horváth Richárd polgármester ünnepi köszöntőjében kiemelte, nagy elismerés illeti az intézményekben dolgozó kulturális munkatársak teljesítményét, hiszen üres könyvtár múzeum vagy művelődési ház nélkül mit sem érne munkájuk. Kiemelte, hogy a városban megjelent egy olyan réteg, amely igényli a kultúrát, így hálával tartoznak azoknak, akik őrzik és népszerűsítik a hatvani értékeket. A most kitüntetett Kassa Andrásné a hatvani Ady Endre Könyvtár könyvtárosa, több mint négy évtizede tevékenykedik a könyvtárban. 1981-től a központi könyvtár gyermekkönyvtárában vezető beosztásban dolgozik, 2020 novemberétől az intézmény igazgatóhelyettese is. Nevéhez fűződik többek között a Könyves Kalandok, a Könyvjelző – 100 könyves olvastató játék és az Irodalmi udvar nyári napközis kézműves foglalkozássorozat is.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában