The Wallkids

2022.02.04. 13:57

Rendhagyó akusztikus dalra forgatott Valentin-napi klipet az egri zenekar (videó)

Leforgatta legújabb klipjét a The Wallkids zenekar a Világ most a legszebb című dalukra.

HEOL

Beküldött fotó

A kisfilmet ismét Szabó Norman készítette akivel a csapat régi barátságot ápol, ám a munkakapcsolatuk csak 2020-ban kezdődött el. Sorrendben ez a harmadik közös klip amin együtt dolgoztak.

 

A Világ most a legszebb dal érdekessége, hogy nem az eddig megszokott punk stílusát képviseli zenekarnak, hanem egy akusztikusra hangszerelt szerzemény. A fiúk, ahogyan a Hiába futsz! című 2021 klipjük esetében, most is egy helyszínen forgattak egy minisztoris mozit.

 

A The Wallkids új klipje egy kicsit komolyabb mint az előző, de természetesen ezúttal is megmaradtak a  szórakoztató jelenetek, mivel ez náluk már koncepció. A csapat készíti az új lemezét, több dallal is elkészültek, idén már komolyabb média jelenlétre is lehet tőlük számítani.

 

A lemez dalai, az eddigi vidám pop-punk stílust fogja tovább vinni, ám A világ most a legszebb akusztikus hangzása miatt kilóg a sorból. Ezzel a dallal szeretnének kedveskedni, minden női rajongójuknak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában