Zene

2022.03.16. 13:24

Új videoklippel üzen a domoszlói Road a paralimpikonoknak (videó)

Új videoklippel jelentkezett a domoszlói Road zenekar Az ember dicsősége címmel, melyet a Magyar Paralimpiai Bizottsággal együttműködve készítettek el.


"A dal az emberi küzdelemről, kitartásról és újrakezdésről szól, ami a mostani időkben kiváltképp aktuális mondanivalóval bír, a videoklip pedig ezen folyamat mentén a sportolók példamutató hozzáállását helyezi fókuszba, mely a parasportolók esetében hatványozottan jelen van: ők azok, akik ha kell, nehezített pályán, rögös utakon, már-már emberfeletti kitartással képesek nap-mint-nap újrakezdeni" - derült ki a zenekar közleményéből.

 

Mint írták: ezzel a dallal szeretnének tisztelegni valamennyi élsportoló, kiváltképp a magyar paralimpikonok előtt.

"A klipünk főszereplői olyan sportkiválóságok, akikről a legtöbben talán nem is hallottatok még, pedig erejük, kitartásuk, hitük, szorgalmuk, alázatuk sokkal nagyobb, mint sok mai embertársunké. Ők mind egytől-egyig paralimpikonok! Külön megtiszteltetés számunkra, hogy az év parasportolói is örömmel vállalták a szereplést a mi kis mozinkban!" - tették hozzá a közleményben.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában