Helyi kultúra

2022.07.03. 20:08

Gálával ünnepelték a jubileumot az egri mazsorettek + fotók, videók

Háromnapos rendezvényt tartott a megyeszékhelyen az idén 30 éves Egri Majorette Egyesület.

S. S.

A város több pontján felléptek

Forrás: Berán Dániel/Heves Megyei Hírlap

Pénteken délután négykor, tikkasztó hőségben kezdtek a Széchenyi utcában, majd vasárnap a Márai Látogatóközpontban egy nagyszabású gálával zártak. A kísérőzenét a Szihalmi Fúvósok több mint 25 tagja szolgáltatta. 

Kovácsné Bretus Éva portálunknak a jubileumi rendezvényükről elmondta: tíz csoportunk 62 koreográfiát mutatott be a város különböző pontjain. A produkciókat a változatosság jellemezte, hiszen a felvonulástól a flashmobon át a világítóbotos éjszakai show-ig a megyeszékhely közönsége, illetve a turisták sok mindent láthattak. 
– A záró gálaműsorunkra meghívtuk Csordás Tibort, a Fiesta énekesét, akinek köszönhetően a latinos hangulatot is becsempészhettük a háromórás show-ba – mondta az egyesületi elnök. 


Bretus Éva külön is megemlítette a gyerekeknek szánt és igen nagy sikert arató szombati habpartijukat, illetve azt a találkozót, amelyen a régi tagok is összejöttek az elmúlt három évtizedből.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!