Program

2022.09.19. 07:59

Emeljük magasra a kicsiket megyénkben is

Családi programnak is remek a kicsiket felemelő kezdeményezés.

M. H.

A Három Királyfi Három királylány Mozgalom első online gyermekemelése a ,,Gyereket a magasba!" akció

Fotó: Kozma István

Idén ötödik alkalommal szervezi meg a Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom az egyszerre felemelt gyerekek világrekord-kísérletét. Ez a nagy sikerű országos gyerekemelési rekordkísérlet. Tavaly és korábban több mint tízezren vettek részt a programon az ország számos kisebb-nagyobb településén és határon túlon is családi napok, gyerekrendezvények keretében, ahol egyszerre kapták fel gyerekeiket szüleik.

Megyénkben három helyen emelhetik a kicsiket jövő héten szombaton. Szeptember 24-én 11 órakor, Egerben, az Agria Park udvarán, ahol már 10 órakor elkezdődnek a családi programok. Lesz babakocsis fitnesz bemutató, Ringató Herczeg Flórával, fellépnek az Egri Mazsorettekis. Bűvészműsor, galambröptetés is várja a kreatív foglalkozások mellett a résztvevőket, akik délután négytől ingyen mozizhatnak. Füzesabonyban, a Remenyik Gimnázium aszfalt pályáján, míg Hatvanban, a Kossuth téren várják a szülőket és gyerekeket. Minden településen kísérőprogramok színesítik a napot.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!