Egyszerre emeltek

2022.09.24. 12:26

Magasba repültek a gyerekek az egri plázában + fotók

Családi programnak is kiváló volt a kezdeményezés.

M. H.

Magasba emelték a gyermekeket az egri Agria Parkban

Forrás: Nemes Róbert/Heves Megyei Hírlap

Idén ötödik alkalommal szervezte meg a Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom az egyszerre felemelt gyerekek világrekord-kísérletét. Ez a nagy sikerű országos gyerekemelési rekordkísérlet. Tavaly és korábban több mint tízezren vettek részt a programon az ország számos kisebb-nagyobb településén és határon túlon is családi napok, gyerekrendezvények keretében, ahol egyszerre kapták fel gyerekeiket szüleik.

Megyénkben három helyen emelhették a kicsiket szombaton délelőtt. Egerben, az Agria Park udvarán, ahol már 10 órakor elkezdődtek a családi programok. Volt babakocsis fitnesz bemutató, Ringató Herczeg Flórával, felléptek az Egri Mazsorettek is. Bűvészműsor, galambröptetés is várta a kreatív foglalkozások mellett a résztvevőket, akik délután négytől ingyen mozizhatnak. Füzesabonyban a Remenyik Gimnázium aszfalt pályáján, míg Hatvanban a Kossuth téren várták a szülőket és gyerekeket. Minden településen kísérőprogramok színesítették a napot.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában