Télapó

2022.12.03. 08:44

A fehér szakállú pingpong délutánt is ajándékozott Egerben

A gyerekek nagyon élvezték a rendhagyó mikulás rendezvényt.

M. H.

Ping-pongoztak is a gyerekek

Forrás: Berán Dániel/Heves Megyei Hírlap

A Vitézi Rend Egri Székkapitánysága Ping Pong Mikulás címmel szervezett rendezvényt pénteken a Kossuth Zsuzsa Szakgimnáziuma,
Szakközépiskolája, Kollégiuma és Könyvtára sportcsarnokában. Farkas Judit vitézőrmesterasszony elmondta, rendhagyó mikulásünnepséget álmodott meg a Vitézi Rend Egri Székkapitánysága, ahol három egyesület állt össze.
– Szerettük volna megmutatni a hagyományainkat, s azt gondoltuk, ne csak ajándékokat kapjanak a gyerekek, hanem élményeket is – tette hozzá. Természetesen a valódi télapó is megjelent a délután során Buda Péter atya személyében, aki sok-sok ajándékot hozott a kicsiknek.

Farkas Judit azt is elmondta, két különböző intézményből hívtak meg gyerekeket, így a Jó Pásztor Óvodából, és a Heves Megyei Gyermekvédelmi Központ és Területi Gyermekvédelmi Szakszolgálat Befogadó Otthonából, melyet évek óta támogat a vitézi rend. A délután során pingpongozhattak a résztvevők, illetve a legkisebbek játék Moszkvicsokkal száguldozhattak a pályán, majd "vezetői engedélyt" is kaptak.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában