Muzsika

2023.03.17. 20:00

A rendőrséget is kihívták a The Wallkids új klipjének egri forgatásakor + videó

Az egri The Wallkids zenekar leforgatta legújabb klipjét a Mindenki valaki akar lenni című dalra.

HEOL

Az egri The Wallkids együttes

Forrás: The Wallkids

Az együttes pénteken arról tájékoztatta portálunkat, hogy képivilág és hangulat tekintetében is megidézték a régi, kilencvenes évekre klipjeire jellemző életérzést. A kisfilmet Szabó Norman készítette, aki már évek óta a zenekar barátja és videósa.

A tájékoztatásból kiderült az is, hogy a klip két részből áll: az egyik a szűk életteret szimbolizáló zenekari jelenetek, a másik a szabadság életérzését felvonultató, fiatalokból álló, gördeszkás és biciklis csapat. A klipben látható egy gördeszkás lány, Eliza, aki a hatás kedvéért még egy hatalmas esést is bevállalt. Az extrémsport csapat, lelkesen vetette bele magát a forgatásba, és örültek, hogy újra összeáll a két régi életérzés, vagyis a punk-rock és a deszka-BMX kombó.

Gibbon, a The Wallkids énekese bevallotta azt is, hogy a legújabb klipben rolleresekkel is találkozhatnak majd a hallgatók: 

– Először kicsit idegenkedtem a roller bevonásától a klipbe, de a forgatás alatt rájöttem, hogy ha a kilencvenes években népszerűbb lett volna a közlekedési eszköz, akkor a rolleresek simán együtt pörögtek volna a deszkásokkal és a BMX-esekkel is – mondta el Gibbon.

A frontember beszámolt arról is, hogy a forgatás nem volt zökkenőmentes, hiszen az egyik lakó ráhívta a stábra rendőrséget. Úgy fogalmazott azonban, hogy az igazoltatás rendben zajlott és, a munka tovább folytatódhatott.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!