#mutiholdolgozol

2024.06.30. 20:36

Gyerekek nézték meg közelebbről a visontai bányát

A társaság célja, hogy a közös élmény tovább erősítse a köteléket szülők és a gyermekek között.

Molnár Helga

Az MVM Mátra Energia Zrt. idén is csatlakozott a #mutiholdolgozol országos programhoz. A kétnapos rendezvény során a társaság munkavállalói lehetőséget kaptak, hogy bemutathassák gyermekeiknek, hogy hol, hogyan, mit és kikkel dolgoznak együtt a mindennapok során – írja a cég közösségi oldalán.

Gyerekek nézték meg közelebbről a visontai bányát
Gyerekek nézték meg közelebbről a visontai bányát
Forrás: MVM Mátra Energia Zrt./Facebook

A kezdeményezés által a legfiatalabbak testközelből nyerhettek betekintést a társaság életébe, ahol egy izgalmas, informatív, élményekben gazdag napot tölthettek el szüleik társaságában. A két nap során a gyermekek szakmai kíséret mellett kaphattak bepillantást az erőmű mindennapjaiba, melynek részeként a működő blokkjainkat kívülről tekinthették meg, illetve az egyik monumentális méretű Heller-Forgó hűtőtornyot belülről is megszemlélhették.

A program részeként a visontai bánya is várta az érdeklődőket, melyet a legkisebbek a bányakilátóból, míg az idősebb korosztály testközelből láthatott. A résztvevők belekukkanthattak a bányatechnológia életébe, ahol karnyújtásnyira, működés közben láthatták a grandiózus berendezéseket. Ezen felül játékos vetélkedők, társasjátékok és színezők is várták a megjelenteket. A kétnapos rendezvényen közel 50 gyermek vett részt.

Az MVM Mátra Energia Zrt. reméli, hogy a #mutiholdolgozol-al egy igazi közösségépítő eseményt sikerült megszerveznie, amely informatív és egyben izgalmas is volt. A társaság célja, hogy a közös élmény tovább erősítse a köteléket szülők és a gyermekek között.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában