labdarúgás

2017.08.25. 14:32

Nagy Tamás: hozzánk alkalmazkodjanak, és ne fordítva

Makláron szomszédol az Andornak, a Heréd ellen javítana a Heves.

A megyei I. osztályú bajnokság 2. fordulójának mérkőzései.

HEVESTHERM-HEVESI LSC (11.)–HERÉD (15.)

V.: Kálé Elemér (Ferenczi, Csősz)

SOMODI KRISZTIÁN, a hevesiek hátvédje: – Akarásban feltétlenül többre szükség attól, mint amit Borsodnádasdon nyújtott a csapat. Ezen kívül a védekezést is helyre kell raknunk, mert a négy gól nagyon soknak számít. Remélem, még idejében kaptuk a pofont, és tanulunk az elmúlt a meccsből. A herédiek jó erőnléttel rendelkező gárdát alkotnak, velük szemben könnyebb lenne a helyzetünk, ha az egyaránt combizom-sérüléssel küszködő Csőke Bence és Gulyás László rendelkezésre állna, és Vernyik Dávid is csatasorba állhatna.

FC HATVAN (2.)–ENERGIA SC GYÖNGYÖS (13.)

Népkerti Spt., V.: Pádár Szabolcs (Forgó, Májer)

NAGY TAMÁS, a hatvaniak vezetőedzője: – Számomra még ismeretlen ez az osztály, egyelőre azt mondhatom, hogy valamennyi eddigi ellenfélnél akadt egy-két kiváló labdarúgó, amelyekből minél többet tud felvonultatni az adott gárda, annál erősebb a csapat. A hazai bajnoki bemutatkozáson ugyanúgy a győzelem a cél és az elvárás, mint egyébként, minél inkább figyelve arra, hogy a saját játékunkat játszva, a riválisnak kelljen hozzánk alkalmazkodni, és ez ne fordítva történjen. A sérülések után rehabilitációk miatt még kevesen vagyunk és két hét alatt most sok meccs jött egymás után, de ez nem hivatkozási alap, ettől függetlenül nyernünk kell.

Nagy Tamás számára még ismeretlen ez az osztály Fotó: Márkus Attila

BOLDOG (9.)–BESENYŐTELEK (8.)

V.: Tóth Zoltán (Nagy Péter, Koroknai)

RÁCZ RÓBERT, a boldogiak edzője: – Támadni fogunk az elejétől kezdve, noha mivel nekünk szűkebb a pályán, ez a védekező csapatok helyzetét könnyítheti meg. Az ellenfelek feltérképezésében számíthatok segítségre, így a besenyőtelkiekből is alaposan felkészülhetünk. Sajnos Illés Bence továbbra is a maródiak listáján szerepel, de Surányi Gáborra számíthatunk. A helyi Paprika fesztivál hangulatához győzelemmel szeretnénk hozzájárulni.

BÉLAPÁTFALVA (7.)–EGERSZALÓK (6.)

V.: Németh Szabolcs (Orovecz, Lakatos)

FERENCZ DÉNES, a bélapáti klub elnöke: – A kilencven percen át tartó folyamatos játék kialakítására helyezzük a hangsúlyt. Amennyiben a gátlásokat levetkőzzük, és tudjuk tartani a ritmust a jobb képességű szalókiakkal, akkor eredményesek is leszünk. Ugyanakkor hiányzónk akad bőven, hiszen a bokasérüléssel bajlódó Molnár Richárdon kívül Szeruha Dávid, Czakó Bence, Berecz Patrik és Mező Richárd játékától is el kell tekintenünk.

FÜZESABONY (14.)–BETON-TERMÉK FELSŐTÁRKÁNY (1.)

V.: Rozsnaki Gábor (Juhász Á., Daru)

PÓKA TAMÁS, a füzesabonyiak csapatkapitánya: – Egerszalókon sem a helyzetek, sem a játék képe alapján nem érdemeltünk vereséget. A Felsőtárkány azonban már más kategóriát képvisel, amely gárda ellen csak akkor lehet keresnivalónk, ha a csapategység megfelelő lesz. Jelentős segítségnek számítana, ha a húzódással bajlódó Fügedi Tamás visszatérhetne, mint ahogy az is bizonyosra vehető, hogy a védelmünk stabilabb lehet Barzsó Gábor játékával.

MAKLÁR (4.)–MARSHALL-ASE (16.)

Adler Sándor Spt. V.: Viktor Ferenc (Kasza, Csathó)

HÁKLÁR LÁSZLÓ, a makláriak védője: – Sok ez a meccs, amit az elmúlt időszakban játszanunk kellett, a szerdai MK-mérkőzésen az volt a szerencse, hogy edzőnk, Nagy Endre kicsit forgatni tudott a kereten. Mivel azonban Bánka Balázs térdsérülést szenvedett, jómagam pedig esküvőre utazok, így ketten nem állunk rendelkezésre az andornakiak ellen. Úgy vélem, a szomszédvári derbi háromesélyes, ahol szoros párharcban egy gól dönthet. Mivel a bajnokság kiegyenlített, nüánszokon múlik a siker, vagy éppen a vereség. Mi az előbbiben bízunk.

Háklár László (kékben, elöl) szerint apróságok dönthetnek Fotó: Márkus Attila

VASÁRNAP, 17.00

GYÖNGYÖSHALÁSZ (5.)–EGER SE (10.)

V.: Lucián János (Dajkó, Fehér R.)

KISS ISTVÁN, a gyöngyöshalásziak támadója: – Teljesen más mérkőzés vár ránk, mint az Energia elleni idénynyitón. Bár valószínűleg a védekezésre kell a hangsúlyt helyezni, nem megyünk feltartott kézzel a pályára. A pontszerzés már a bravúr kategóriába tartozna, amit hatékony védekezéssel érhetünk el, miközben a kínálkozó helyzeteket nem szabad elhibázni.

Hazai oldalról Csirmaz Szabolcs térdsérülés miatt hosszabb időre kidőlt, Csomor Szabolcs eltiltását tölti, míg bokafájdalmak miatt Márkus Máté játéka kérdéses.

A Pétervására–Borsodnádasd mérkőzés beharangozója megtekinthető itt.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában