LABDARÚGÁS

2017.10.31. 09:41

Boldogon megvannak a jelöltek Rácz Róbert helyére

Az elnök elmondta, miért távozott a csapat edzője.

B. Cs.

Rácz Róbert (elöl) már a Hatvan elleni meccsen sem ült a boldogiak kispadján Fotó: Albert Péter

Szebbet lehet, de jobb születésnapi ajándékot nemigen kaphatott volna Nagy Tamás. Az FC Hatvan csapata 54 éves vezetőedzője irányításával két pontra közelítette meg a Felsőtárkányt és az Egert.

Rácz Róbert nélkül játszott szomszédvári rangadót a Boldog az FC Hatvan ellen. Az újonc hazaiakat megbízott játékos-edzőként Csendom Kristóf vezényelte, miután a korábbi tréner a Zagyva-partiak ellen már nem foglalt helyet a kispadon.

Rácz Róbert (elöl) már a Hatvan elleni meccsen sem ült a boldogiak kispadján Fotó: Albert Péter

– Nyilván kihatott a csapatra Rácz Róbert távozása, aki munkahelyi elfoglaltsága miatt távozott tőlünk – adott magyarázatot a hiányzásra Laczkó Roland a boldogi egyesület elnöke. – Átmeneti helyzetről van szó, keressük a megoldást és a megfelelő személyt, ám nem kapkodunk. Több edző is a „képben van”, ám egyelőre megállapodásról még nem tudok beszámolni. Ami bizonyos, hogy a csapat nagyon összetartó, és ez fontos a jövőt illetően. Az FC Hatvan ellen is megmutatkozott mindez, noha a 3–1-es vereség semmiképp nem szívderítő. Az a cél, hogy emelt fővel jöjjünk le a pályáról, sikerült, ám ahhoz, hogy igazán boldogok legyünk egy valami nagyon hiányzott, ez pedig a jobb helyzetkihasználás. Az első félidő alapján a 7–2-es vezetés sem lett volna meglepő, ehelyett a vendégeknél volt az előny. Ám ez a múlt, most már előrenézünk.

Hatvanban is ezt teszik, méghozzá egyre derűlátóbban, amiben jelentős szerep jut a hétvége történéseinek. Azzal ugyanis, hogy a Zagyva-parti gárda Boldogon győzött, miközben Felsőtárkányban ikszelt az Eger, Nagy Tamás csapat két pontra megközelítette az élen haladókat. A megyei I. osztály 11. fordulója igazi nyertesének így Simon Mátyásék számítanak. A szakember ötvennegyedik születésnapjára ajándékozott torta mellé így az édes íz a paprikájáról híres településen párosult.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában