LABDARÚGÁS

2018.02.27. 20:16

Megyei I. osztály: Boldog nélküli folytatás?

Az újoncot legyőzött csapatok lennének az igazán nagy vesztesek.

B. Cs.

Laczkó Rolandot, a Boldog Egyesület elnökét egyelőre nem tudtuk elérni, így még nincs hivatalosan megerősítve az a hír, mely szerint a megyei I-es csapata visszalép a további küzdelmektől. Az ügy hátterében az U19-es gárda áll, amelynek létszámgondjai nem oldódtak meg a télen, így valós a veszélye annak, hogy következő szankcióként már a felnőtt együttestől történő pontlevonás következik. Információink szerint Laczkó Roland ilyen helyzetbe nem akarja hozni a gárdát, ezért nagy esély mutatkozik arra, hogy visszalépteti az első számú és az U19-es együttest a folytatástól.

Még kérdés, hasonló igazoltatásra lesz-e példa tavasszal Fotó: Czímer Tamás

 

Amennyiben ez bekövetkezik, a versenybizottság kizárja a boldogiakat, akik eredményét törlik a táblázatból. Ebben az esetben azok a csapatok járnak leginkább rosszul, amelyek ősszel legyőzték az újoncot. Ezek közé tartozik a Pétervására (2-0), az FC Hatvan (3-1) és a Hevesi LSC (3-1), míg döntetlent elért együttesként az Eger SE (2-2), az Egerszalók (0-0), a Felsőtárkány (1-1) és a Maklár (2-2) „csak” egy-egy pontot veszít, ellentétben az előbb említett trióval, amelyek három ponttal lennének szegényebbek.

A feljutásért zajló kiélezett harcban így különösen nagy érvágás érné a harmadik helyen álló hatvaniakat a tárkányiakkal és az egriekkel szemben.

Amíg azonban hivatalos döntés nincs az ügyben, mindezt feltételes módban értendő.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában