KULTÚRA, VÍZILABDA

2018.02.09. 15:54

Szécsi újra Egerbe „igazolt”

Öt év múltán tért vissza a háromszoros olimpiai bajnok.

B. Cs.

A városmarketing erősítése és a vízilabda sport népszerűsítése érdekében „igazolta le” Szécsi Zoltánt a megyeszékhely önkormányzata. A háromszoros olimpiai bajnok vízilabda kapus, a város díszpolgára 2013-ban távozott a ZF-Eger gárdájától, most öt év múltán azért tért vissza, hogy ismertségével, személyiségével és munkájával segítsen.

Martonné Adler Ildikó. és Szécsi Zoltán Fotó: Nemes Róbert

– Szécsi Zoltán feledhetetlen élményekkel gazdagított bennünket, mi, egriek pedig megbecsüljük azokat, akik hírnevet szereztek a városnak – fogalmazott Martonné Adler Ildikó. A sportért is felelős alpolgármester pénteken délután a városháza dísztermében beszélt arról a háromszoros olimpiai bajnokkal, miért fontos Egernek a díszpolgárként is elismert személy, miért kötött vele együttműködési megállapodást a Kulturma, vagyis a város kulturális és turisztikai marketing koordináló szervezete.

– A turisztikai mutatóink nagyon szépek, de nem dőlhetünk hátra – tette hozzá az alpolgármester asszony. – Szécsi Zoltánnak rengeteg követője akad saját közösségi oldalán, ahol ezek után már Eger neve is más vetületben jelenik meg, először mindjárt a tavaszi fesztivál kapcsán. Óriás plakáton és jótékonysági rendezvényeken is viszontláthatjuk majd, erősítve a városmarketinget, népszerűsítve a vízilabda sportot és persze az Európa Kulturális Fővárosa 2023 pályázatot.

Az Egerbe visszaköltöző Szécsi nagyon örült Nyitrai Zsolt országgyűlési képviselő felkérésének, így most már hivatalos formában is reprezentálhatja a várost.

Címkék#vízilabda
Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában