TISZAFÜRED

2018.08.07. 08:39

Maksa Dániel Mókás nevű lován volt a legjobb a vágtán

Mindkét futamát megnyerve, Szilvásvárad színeiben Maksa Dániel volt a leggyorsabb Mókás nevű lován a Nemzeti Vágta tiszafüredi előfutamán – tájékoztatott sajtóközleményben Kerekes Sándor.

Sz. K.

Másodszor vágtáztak a Tisza-tónál Beküldött fotó

A szombati Tisza-tavi Vágtának harmadjára adott otthont az Üdülőövezeti Sportpálya, mely a szakemberek szerint az ország előfutamhelyszínei közül az egyik legjobb. A vágtán Ibrány, Hernádlak, Tiszatelek, Szilvásvárad, Tiszafüred, Kovászna, Döge, Sarkad és Újcsanálos képviseltette magát.

Másodszor vágtáztak a Tisza-tónál Beküldött fotó

Az eredmények: Szilvásvárad (Maksa Dániel), Ibrány (Frank Csaba) és Kovászna (Fazekas János) lovasa jutott tovább, de a házigazda jogán, Tiszafüred lovasa, Gyöngy Tamás is indulhat a Nemzeti Vágta selejtezőjében. A Kishuszár Vágta futamában Újkígyós, Nyúl, Örkény és Mérges lovasa indult, melyet Örkény tehetsége, Hrubos Boróka nyert, Fantom lovával.

Ujvári Imre, a város polgármestere elmondta, a versenyt három évvel ezelőtt rendezték meg először a városban, majd 2016-ban a Nemzeti Vágta szervezői – az országhatáron belül egyedüli új helyszínként – Tiszafüred­ jelentkezését fogadták el.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában