TEREMLABDARÚGÁS

2019.02.26. 18:48

Tarjáni karnevál Nagyrédén

Nagy Ádám tanítványai nem hibáztak az U15-ös tornán.

Hegoczki F. Zsolt

Az első helyezett gyöngyöstarjáni csapat Fotó: Hego Kreatív Stúdió

A Gyöngyöstarjáni KSK csapata százszázalékos teljesítménnyel nyerte Nagyrédén az U15-ös korosztály számára először kiírt Szőlőskert-Farsang-kupa utánpótlás tornát. A győztesnek a helyi egyesület elnöke, Kovács László gratulált, a rendezvény szervezéséért Gál Rozáliát illeti dicséret.

Az első helyezett gyöngyöstarjáni csapat Fotó: Hego Kreatív Stúdió

A VÉGEREDMÉNY

1. Gyöngyöstarján (Tuza Bence, Kecskés Szebasztián, Jakab Ármin, Hajdu Vilmos, Bitay Levente, Tóth Bálint, Kőhegyi Kevin, Nagy Péter, Faragó Teodor, Nagy Gergő, Felsőbányai Csongor, edző: Nagy Ádám)

2. Atkár

3. Lőrinci

4. Szőlőskert Nagyréde SC

KÜLÖNDÍJAK

Legjobb kapus: Havellant Martin (Lőrinci)

Legjobb mezőnyjátékos: Bihari Marcell (Atkár)

Gólkirály: Bitay Levente (Gyöngyöstarján) 10 góllal

– Izgulós típus vagyok a mérkőzések előtt és közben, így valahogy le kell vezetni a feszültséget, például gólokban – fogalmazott Bitay Levente. – A sok találat az egész együttes érdeme. Befejező csatár vagyok nagypályán is, ahol ősszel 15 gólt értem el. Csak űzöm a labdarúgást, majd kiderül, mit hoz a jövő.

Támogatói ajándékcsomagot vehetett át Szundi Dominik (Lőrinci), Kovács Roland (Nagyréde), Jakab Ármin (Gyöngyöstarján) és Csík Roland (Atkár).

Játékvezetőként Lados György tevékenykedett.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában