ATLÉTIKA

2019.03.20. 16:27

Eged-futás és körözés várja a futók garmadáját

Az esemény résztvevői minden bizonnyal jó érzésekkel és kellően elfáradva térhetnek haza.

B. Cs.

Szőlők között is vezet az útvonal Fotó: Berán Dániel

Eger és környezetének bemutatásán keresztül az egészséges életmód formálásával, hagyományos versenyzési és találkozási alkalom atlétáknak, tájékozódási futóknak, triatlonistáknak és minden amatőr futónak – szerepel a 26. Fruit Café Eged-hegyi futóverseny kiírásában. A nemes gondolatok mögött tartalmat kínál az Egri Atlétikáért Alapítvány és a Nagy Sport Egyesület, így március 24-én, vasárnap lebonyolítandó esemény résztvevői minden bizonnyal jó érzésekkel és kellően elfáradva térhetnek majd haza. Előbb azonban jöjjenek a próbatételek!

Szőlők között is vezet az útvonal Fotó: Berán Dániel/Heves Megyei Hírlap

A Eged-futás (cross) mezőnye 11 órakor rajtol a Kemény Ferenc Sportcsarnok elől, hogy aztán 480 méteres szintkülönbséggel 13,4 kilométeres távot (4,5 km aszfalt, 8,9 km földút) hagyjanak maguk mögött az indulók.

Az Érsekkerti Körök elnevezésű próbatételre jelentkezőkre öt kör, vagyis hat kilométer teljesítése vár az Érsekkertben kijelölt pályán. Itt a start időpontja 11.10, nevezni pedig a körcsarnokban lehet a verseny előtt 10.45-ig.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában