FLOORBALL

2019.03.12. 15:28

„Hősebb” egri nők

A bronzpárharc első felvonását simán vette az egri együttes, amely gárda ­Szabó Rita vezetésével hatgólos sikert aratott.

B. Cs.

A hazaiak nyomát bottal üthették a vendég IBK Cartoon Heroes játékosai Fotó: Lénárt Márton

A női OB I. 3. helyéért kiírt rájátszásának első meccsén pályaválasztóként szerepeltek a sportiskolások.

EGRI VÁROSI SPORTISKOLA–IBK CARTOON HEROES

8–2 (3–1, 4–1, 1–0)

Eger, Pásztorvölgyi csarnok. V.: Dudog, Sashalmi.

EVSI: Babusa – Gönczi Eszter (1 gól, 0 gólpassz), Kisvarga (2, 0), Molnár P., Pádár ­(2, 0), Pogonyi (1, 0) Szabó Rita (1, 5), Veres D. (1, 0), Veres Zs., Zay. Edző: Leitner Tamás.

Az alapszakasz mind a tizenkét mérkőzését elveszített hősökkel szemben egyértelmű esélyesként válthatták a mérkőzést az egriek. A tudásbeli fölény nemcsak papíron volt érvényes, hanem a játéktéren is megmutatkozott. A sportiskolás lányokat Szabó Rita parádés módon vezényelte, amit jól jelez, hogy gólján kívül öt gólpasszt adott, ezzel jelentősen hozzájárulva a házigazdák megérdemelt, nagy különbségű győzelméhez.

A hazaiak nyomát bottal üthették a vendég IBK Cartoon Heroes játékosai Fotó: Lénárt Márton/Heves Megyei Hírlap

LEITNER TAMÁS: – Nagyon összeszedetten, koncentrálva játszott a csapat. Jól védekeztünk és a támadójáték is jól ment. Erősebb ellenállásra számítottunk, de fejben mindenki ott volt meccsen. Dicséret az egész csapatnak. Remélem, a folytatás két hét múlva eldönti a bronzérem sorsát.

KÖVETKEZIK: IBK Cartoon Heroes–EVSI, Érd, március 24., vasárnap, 12.45.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában