LABDARÚGÁS

2019.07.07. 12:03

Gyöngyösi AK: a második félidő jobb volt

SZEOL SC-játékos is elkötelezte magát a mátraaljaiakhoz.

B. Cs.

Csoszánszki Dávidnál jó helyen van a labda Fotó: Czímer Tamás

Fotó: Czimer Tamas

Első felkészülési mérkőzését az NB III. Nyugati csoportjában 13. helyen végzett székesfehérváriak ellen játszotta a Gyöngyösi AK csapata. A hazai pályán rendezett összecsapás első félidejében kapott szerepet az (régi)újak közül Csoszánszki Dávid. A 29 éves középpályás visszatért a Kömlei Károly Sporttelepre. Hogy miért váltott klubot?

– Tavaly elég jó szezont futottunk az Energia SC csapatával, és szerettem volna magamat kipróbálni magasabb osztályban is – közölte a klub honlapján a megyei I-ben legutóbb 28 meccsen 28 gólt szerzett labdarúgó. – Akik itt maradtak, azok közül mindenkit ismertem, sokat beszélgettem velük, úgyhogy remélem, idén együtt fogunk újabb jó szezont futni.

Csoszánszki Dávidnál jó helyen van a labda Fotó: Czímer Tamás/Heves Megyei Hírlap

„Csosza” önmagától elsősorban tisztes helytállást vár, miközben szeretne a meghatározó játékosok közé tartozni.

– Jó lenne minél több gólt szerezni, ám akkor is elégedett leszek, ha a többieket ki tudom szolgálni. Mindegy, ki lövi a gólt, a csapat nyerjen! Minden adott, hogy jó csapat alakuljon ki, mert egyénileg nagyon jó játékosok alkotják a keretet.

Ilyen futballistának számít Ondrejo Tamás is. Az előző szezont a SZEOL SC bronzérmes gárdájában töltött futballista azért érdemel külön említést, mert korábban nem szerepelt azon a listán, amelyen az érkezőket nevezték meg. Azóta viszont már csatlakozott az újak közé.

Felkészülési mérkőzésen:

GYÖNGYÖSI AK–MOL FEHÉRVÁR FC II. 2–2 (0–2)

GYAK, 1. félidő: Ladányi – Molnár E., Fehér, Markovics, Forgács P. – Boros, Csornij, Márkus, Sári, Csoszánszki – Nagy R. 2. félidő: Ladányi – Tóth O., Bódi, Rédei, Petrezselyem – Ondrejo, Czéh, Bartha R., Simó, Nádudvari – Laurinyecz.

GÓL: Laurinyecz 2

KÖVETKEZIK: Gyöngyösi AK–Balassagyarmat, szerda, 17.30.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában