LABDARÚGÁS

2019.11.14. 16:11

A Felsőtárkány még lépne előre

A megyei I. osztályú bajnokság 13., őszi zárófordulójában elszánt hevesi gárda vár a Felsőtárkányra.

Heol Sport

A felsőtárkányi Kálmán Józsefék (jobbról) a három pontért utaznak

Forrás: Heves Megyei Hírlap

Fotó: Márkus Attila

Szombat, 13.00:

Hevestherm-Hevesi LSC (8.)–Felsőtárkány (5.)

Heves. V.: Szigetvári Márk (Várallyay M., Novaki R.).

Somodi Krisztián, a heveseik védője: – A hátralévő két hazai mérkőzést hat ponttal szeretnénk zárni, ami egyáltalán nem megoldhatatlan feladat. Ehhez elsősorban a helyzetkihasználáson kell javítani, hiszen hétről-hétre rengeteg gólszerzési lehetőséget alakítunk ki, de ezeket sok esetben elpuskázzuk. Szeretnénk bizonyítani, hogy Hevesen egyetlen csapat sem mehet biztosra, nem adjuk olcsón a bőrünket.

Montvai Tibor, a felőtárkányiak játékos-edzője: – Egerszalókon megnéztem a hevesiek múlt heti mérkőzését, ahol ismét meggyőződhettem arról, hogy stabil csapatjátékot nyújtó, masszív együttessel lesz dolgunk. Besenyei Ferenc személyében nemcsak kiváló edzővel, hanem nagy tapasztalattal rendelkező góllövővel is rendelkeznek. Az egyik legfontosabb feladat, hogy őt távol tartsuk a kaputól. Fontos lenne, hogy hátsó alakzat megőrizze stabilitását, az elmúlt hetekben ugyanis szinte minden mérkőzésen voltak kihagyások. A gólszerzési lehetőségeink vélhetően ezúttal is meglesznek, azokkal kell jól sáfárkodni. Motiváltak vagyunk, hiszen győzelem esetén akár a negyedik helyen is telelhetünk.

A felsőtárkányi Kálmán Józsefék (jobbról) a három pontért utaznak
Fotó: Márkus Attila / Heves Megyei Hírlap

Füzesabony (13.)–Lőrinci (1.)

Maklár. V.: Strehó Erik (Varga P., Bakos T.).

Amennyiben az éllovas Lőrinci a papírformának megfelelően győztesen távozik Maklárról, matematikaiag is bebiztosítja őszi elsőségét. A Füzesabony elkerülné az áldozati szerepet.

Gyöngyöshalász (6.)–Egerszalók (2.)

Gyöngyöshalász. V.: Harnos Csaba (Lovas N., Pásztory K.).

A Gyöngyöshalász a legutóbbi három mérkőzésén nem tudott nyerni, s ezzel elveszítette esélyét a dobogós hely megszerzésére. Ugyanakkor az Egerszalók lendületben, így nem számítana meglepetésnek ha folytatnák győzelmi sorozatukat.

Marshall-ASE (4.)–Pétervására (3.)

Andornaktálya. V.: Rozsnaki Gábor (Rézműves F., Németh M.).

Háromesélyes találkozón a napi forma dönthet a pontok sorsáról. A péterkeiek a Besenyőtelek ellen hazai fiaskót is feledtetnék.

Berg System Eger SE II. (12.)–Heréd (7.)

Eger, Felsővárosi spt. V.: Nagy Péter (Klenovics P., Nagy F.).

Az egriek hazai környezetben azzal együtt sem esélytelenek, hogy a két együttest jelenleng tizenkét pont választja el egymástól a tabellán.

Besenyőtelek-Erőss út (9.)–Energia SC Gyöngyös (10.)

Besenyőtelek. V.: Derda József (Török M., Koroknai Á.).

Jelentős pontkülönbség alakulhat ki a tabellán kilencedik és a tizedek helyezett csapat között, amennyiben az Energia SC alulmarad Besenyőtelken. A gyöngyösiektől jelentős formajavulásra lenne szükség.

Bélkő SE-Bélapát (14.)–Maklár (11.)

Bélapátfalva. V.: Varga László (Szarvas L., Csuja Z.).

A bélapátiak az eredmények szerencsés alakulása esetén két helyet is léphetnek feljebb a bajnoki tabellán. A Maklár ellen győzni azonban koránt sem ígérkezik könnyű feladatnak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában