VÍZILABDA

2019.11.08. 13:29

OB I: visszavágásra készülnek az egri nők

Két hét szünet után játszanak ismét tétre menő küzdelmet a megyeszékhelyiek.

S. K.

A közönség újra hazai környezetben láthatja az egri hölgyeket

Forrás: Heves Megyei Hírlap

Fotó: Lénárt Márton

A női OB I. 6. fordulójának mérkőzése:

LILLAFÜREDI ÁSVÁNYVÍZ-ZF-EGER (6.)–FTC (2.)

Eger, Bitskey uszoda, 18.00. V.: Marnitz, Debreceni.

Legutóbb, a Magyar Kupa csoportküzdelmeiben három nap alatt négy mérkőzésen szerepeltek a Bitskey-uszodában Menczinger Katáék, köztük az FTC ellen is, amely 10–9-es fővárosi győzelemmel zárult. A vereség meghiúsította a ZF csoportból történő továbbjutását.

A közönség újra hazai környezetben láthatja az egri hölgyeket Fotó: Lénárt Márton / Heves Megyei Hírlap

– Jó nevekből álló, kiválóan védekező csapattal találkozunk, amely arra építi a játékát, hogy lefordulás gólokat szerezzen – fogalmazott az egriek vezetőedzője, Biros Péter. – Pontosan ez történt a két héttel ezelőtti Magyar Kupa-mérkőzésen, ezúttal is az a feladat, hogy ebben megakadályozzuk Illés Annáékat. A többi, maga a játék, talán egyszerűbb lehet. A legutóbbi FTC elleni meccset is megnyerhettük volna, de sajnos becsúsztak olyan egyéni hibák, ami miatt ez nem sikerült.

A fővárosiak öt mérkőzést követően százszázalékos mérleggel állnak a bajnoki tabellán. Az egriek ugyanennyi találkozón hat pontot könyvelhettek el.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában