LABDARÚGÁS

2019.12.08. 10:19

A bronzéremért játszik Heves megye csapata

Az 5. Megyei Amatőr Válogatottak Országos Nagypályás Tornája Lipóton zajló négyes fináléjának első elődöntőjében kétgólos vereséget szenvedett Heves megye csapata. A mieink így a vasárnapi helyosztón a bronzéremért léphetnek pályára.

B. Cs.

Heves megye válogatottja már a legjobb négy közé jutással felülmúlta a korábbi szereplést Beküldött fotó

Az 1. elődöntőben:

HEVES MEGYE–BARANYA MEGYE

0–2 (0–0)

Lipót. V.: Bódi Attila (Tóth Cs., Holpár).

HEVES: Puporka – Héder, Nyerges, Szabó B., Pelyhe – Tari J. (Bárdos, 43.), Sulcz (Kálmán J., 52.), Tari Sz. (Borics, 48.), Székesi – Czene (Sramkó, 40.), Ágói.

GÓL: Krapecz (40.), Spannenberger (63.).

Heves megye válogatottja már a legjobb négy közé jutással felülmúlta a korábbi szereplést. Beküldött fotó

BÓDIS BARNA, Heves megye válogatottjának a vezetőedzője: – A nagy tét rányomta a bélyegét a mérkőzésre. Mindkét csapat a biztonságra törekedett, kevés kockázatot vállaltak a gárdák. A 40. percben rögzített helyzet után született gól megváltoztatta a játék képét. Hátrányba kerültünk, emiatt nyíltabb futballra volt szükség, és sikerült nyomást gyakorolni az ellenfélre. Összejött az egyenlítő gól is, ám ezt a játékvezető leshelyzet miatt érvénytelenítette. A fölényüket a folytatásban nem tudtuk gólra váltani, mi több, a ráadásban újra a baranyaiak találtak be. A mérkőzés után megbeszéltük a tapasztalatokat, és ezek birtokában megteszünk mindent, hogy a harmadik helyet megszerezzük.

A másik elődöntőben:

VESZPRÉM MEGYE–BÁCS-KISKUN MEGYE 0–0, 11-esekkel: 4–3

A bronzéremért:

12.00: Heves megye–Bács-Kiskun megye (élő eredménykövetés: Heol Sport facebook oldal)

A döntőben:

13.30: Baranya megye–Veszprém megye

Az első helyezett képviselheti majd Magyarországot az amatőrcsapatok nem hivatalos Európa-bajnokságán, az UEFA Régiókupa németországi küzdelmeiben.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában