LABDARÚGÁS

2020.01.27. 21:13

FC Hatvan: Szappan, Művész és Lacikám szórakoztatott

Az FC Hatvan játékosai és a szakmai, illetve technikai stáb tagjai a budapesti József Attila Színházban a Sóska, sültkrumpli című előadást tekintették meg.

B. Cs.

Az FC Hatvan „színházi csapata”

Forrás: FC Hatvan

A darab egy öltözőben játszódik, ahol két partjelző és egy futballbíró készülődik két csapat sorsdöntő összecsapására.

Az FC Hatvan „színházi csapata” Fotó: FC Hatvan

– Ofella Zoltán elnök úr ötlete volt, hogy nézzük meg a darabot – fogalmazott a klub honlapján az egylet sportmenedzsere, Nagy Ádám. – A stúdiótermet megtöltöttük, ugyanis a résztvevők nyolcvan százalékát adták az FC Hatvan érkezői, akik között jelen voltak a decemberi évzáró tomboláján kisorsolt nyertesek is. Háromszereplős, két felvonásos vígjátékot láthattunk, amely nagyon hasznosnak bizonyult, ugyanis kicsit kirántott bennünket hétköznapok egyhangúságából. A játékvezető és két partjelzője mérkőzés előtti, alatti és utáni kálváriájáról szólt a darab, ami egy játékvezetői öltözőben játszódott. Nemcsák Károly alakította a „Szappan” becenévre hallgató partjelzőt, másik asszisztensként Karácsonyi Zoltánt lépett színpadra, aki a „Művész” becenévre hallgatott, míg játékvezetőként „Lacikám” elnevezéssel Bozsó Péter szerepelt. A kétszer 45 perces darab önfeledt pillanatokat okozott mindenkinek, a végén azzal a tanulsággal, hogy az élet is olyan, mint a futball: néha édes, néha savanyú.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a heol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában